Activiteiten in Coronatijd

Open kerk

Van maandag t/m zaterdag is de kerk geopend van 9.00 – 16.00 uur. U kunt dan een kaarsje opsteken en in stilte bidden. Op zaterdag van 14.00 – 15.00 uur staat bovendien het Allerheiligste ter aanbidding uitgesteld.

Uitzending Eucharistievieringen
Driemaal per week wordt er een H. Mis uitgezonden vanuit Uitgeest: Zondag om 11.00 uur, woensdag om 19.15 uur en vrijdag om 9.00 uur. De uitzendingen zijn live te volgen, maar ook achteraf terug te kijken.

Rozenkrans door de gebedsgroep voor kinderen
Zou u in deze tijd mee willen bidden met onze gebedsgroep voor kinderen?

We bidden samen de rozenkrans een keer in de week via Skype en meestal
spreken we een tijd af met de groep (we zorgen voor afwisseling in dag
en tijd zodat het voor iedereen mogelijk is om minstens een keer in de
maand mee te kunnen bidden).

U bent van harte welkom om zich aan te melden via onze whatsappgroep of
stuur een mailtje naar Bianca van Marion bibje-kane@hotmail.com (of een
sms bericht naar 06-13271750).

Gespreksgroep Bijbel en geloof
Op dinsdagmiddag of -avond lezen we wekelijks in de Bijbel onder leiding van Kapelaan Teun Warnaar en spreken samen over de betekenis. Uitgangspunt zijn de lezingen van de daaropvolgende zondag. De “bijeenkomsten” vinden plaats via Skype.
Op even weken (12 mei, 26 mei, 9 juni en 23 juni) beginnen we om 20.30.
Op oneven weken (19 mei, 2 juni, 16 juni en 30 juni) beginnen we om 16.00.
Meld je aan op onze Whatsappgroep om mee te doen! Je kunt ook een mail (warnaar@dds.nl) of appje (06-1399 7625) sturen naar de kapelaan.