Vieringen

Onderstaand treft u het schema aan van de vieringen voor de komende periode. Het kan een enkele keer voorkomen i.v.m.vakanties van een van de pastores of speciale vieringen dat de tijden afwijken.

De tijden worden elke week gepubliceerd in het weekblad De Uitgeester en bijgewerkt op de website.
De vieringen in verzorgingshuis Geesterheem zijn weer 2x in de maand t.w., de tweede en vierde vrijdag v.d. maand.

Elke zondagmorgen wordt er na de viering koffie of thee geschonken in het parochiehuis De Klop.
U bent van harte welkom.

De kerk is open van maandag t/m zaterdag van 09.00-17.30 uur tot nader bericht.
Het kerkhof is open van maandag t/m zondag van 09.00- 17.30 uur.

ROOSTER JANUARI 2020

Woensdag 15 januari: 19.00 uur H. Eucharistieviering in de kapel.

Weekend van 18 en 19 januari: Begin Internationale Bidweek van  Eenheid van Christenen jaar A.
Zondag 19 januari:
H. Eucharistieviering m.m.v. de heren met de mis: Sponsa Christi van Andriessen. Motet 1: Graduale van Andriessen en motet 2: Vos omnes Victoria en première…..  A capella.

Woensdag 22 januari: 19.00 uur H. Eucharistieviering in de kapel.
Vrijdag 24 januari: 19.15 uur H. Eucharistieviering in Geesterheem met koffiedrinken.

Weekend van 25 en 26 januari: 3e zondag door het jaar A.

Zondag 26 januari:  09.30 uur feestelijke Hoogmis m.m.v. Laus Deo
waarbij twee koorleden, Nel van Duin en Tiny Ursem-Groen hun 50- jarig koorjubileum vieren.                                                                                    Deze viering begint om half tien.
Het gemengde koor van Laus Deo zingt in deze mis de mis  van Martinus van J. Kircher.
Motet 1: Cantate Domine  van D`indy en Motet 2: Panis Angelicus van Haller.