Dringende oproep van de AMO

Er zijn veel parochianen die de AMO een warm hart toe dragen en onze acties gul steunen. Hier ben ik erg erkentelijk voor en dit is voor mij altijd een hart onder de riem geweest om dit vrijwilligerswerk te blijven doen. Naast de wetenschap dat alle druppels op de gloeiende plaat helpen om het verschil te maken voor mensen in moeilijke levensomstandigheden! 

Echter draait de AMO nu op een minimale bezetting en dit is geen houdbare situatie. Indien er geen nieuwe leden komen (minimaal 1 of 2 personen), bestaat er een serieuze mogelijkheid dat de AMO-Uitgeest binnenkort als zodanig ophoudt te bestaan. Dat zou ik heel jammer vinden en ik denk eigenlijk velen met mij. Dus als u of jij hart hebt voor het missie-ontwikkelingswerk en een beetje tijd (ca 2/3 uur per maand) over hebt, meld u/je aan! Er is zeker ruimte voor eigen ideeën en het aandragen van nieuwe projecten! Contactgegevens van mij staan in het medewerkersboekje of zijn opvraagbaar bij de pastorie.

Ilse Rood voorzitter AMO